A part of JBS Textile Group

Om Claudio

God kvalitet til fornuftige priser. Det er filosofien bag det veletablerede danske herrebrand Claudio, der siden 1948 har specialiseret sig i at producere undertøj og strømper til mænd.

Vi mener, at gode strømper og behageligt undertøj er uundværlige elementer i enhver garderobe. Uanset, om vi designer et par strømper eller et par tights, er vores krav, at de skal sidde godt og være rare at have på en hel dag. Derfor bruger vi hver dag den viden og knowhow, vi har opbygget gennem 70 år.

I 2016 blev Claudio opkøbt af JBS Textile Group. Det har givet os endnu mere viden og knowhow om strømper og undertøj, og det har styrket og optimeret vores produktsortiment. Claudio er i dag ét af herremærkerne i JBS-koncernen.

 

 

En sjov historie fra 90’erne

Siden 1948 har Claudio-brandet været involveret i mange forskellige projekter og samarbejder. Hvis vi skruer tiden tilbage til 1990erne, finder vi ét af de sjovere eksempler. Her fik Claudio stor succes med licensprodukter med kendte motiver. Basserne, Walt Disney, The Simpsons, Skipper Skræk, South Park, Superman og de mere erotiske fra Anni Lippert var nogle af de mange motiver, som dengang fik plads på undertøjet og strømperne fra Claudio. Og forbrugerne var vilde med det. Faktisk var succesen så stor, at Claudio i 1995 blev udnævnt til ”License of the year” i de nordiske lande.

Ligesom dengang arbejder Claudio også i dag målrettet for at udvikle og designe undertøj og strømper, der rammer dét, forbrugeren efterspørger. Hos Claudio får du god kvalitet til fornuftige priser – med farver og mønstre, der matcher modebilledet